*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bar Harbor

Bar Harbor ligt in het uiterste noordoosten van de Verenigde Staten, aan de Atlantische Oceaan. De stad heeft ongeveer 4820 inwoners en ligt op Mount Desert Island, een eiland voor de kust van Maine, een Amerikaanse staat.

Natuur en buitensport

Bar Harbor is een ideale vakantiebestemming voor iedereen die van natuur en buitensport houdt. De stad is omgeven door het Acadia National Park, een groot natuurpark met bergen, rotsen, meren en wilde dieren. Het strand van Bar Harbor is de perfecte plaats voor allerlei buitensporten…of natuurlijk om lekker te relaxen!

Geschiedenis en cultuur

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis en cultuur van Bar Harbor en zijn omgeving? Breng dan een bezoek aan één van de musea. Zoals het Bar Harbor Historical Museum, dat een grote collectie oude (gebruiks)voorwerpen laat zien. Het Bar Harbor Maine Whale Museum laat u zien hoe walvissen en zeehonden leven in de Golf van Maine.

Maar er zijn nog veel meer bezienswaardigheden en activiteiten zoals: de haven van Bar Harbor, excursies met de boot, de spa’s en de Atlantic Brewing Company, waar u kunt zien hoe bier wordt gebrouwen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 13,9°C en 25°C en in januari tussen de -12,2°C en -1,1°C.
  • Tijdsverschil: het is in Bar Harbor zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Bar Harbor

Een goedkoop vliegticket naar Bar Harbor boeken is heel gemakkelijk. Vergelijk de beste tarieven voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd op CheapTickets.nl en boek het goedkoopste ticket direct online. Ook voor hotels en huurauto’s geven wij de beste deals.

CheapTickets.nl is al vele jaren een ervaren prijsvergelijker van reizen naar bestemmingen over de hele wereld. Naast vliegtickets kunt u heel eenvoudig de laagste tarieven vinden voor compleet verzorgde vliegreizen en zonvakanties. Ook goedkoop vliegen? Bekijk dan direct de meest recente aanbiedingen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bar Harbor

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bar Harbor in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bar Harbor.