*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Cedar Rapids

Cedar Rapids is met meer dan 128.000 inwoners één van de grootste steden in Iowa, een staat in het oosten van de Verenigde Staten. Dwars door de stad stroomt de rivier de Cedar.

Culturele bezienswaardigheden

Op cultureel gebied is Cedar Rapids een belangrijk centrum in de staat. De stad heeft een aantal vooraanstaande attracties, zoals het Cedar Rapids Symphony Orchestra, het Paramount Theatre en het Theatre Rapids. Het Cedar Rapids Museum of Art heeft één van de grootste collecties kunst van de beroemde Amerikaanse schilder en realist Grand Wood.

Meer over het leven en werk van Grant Wood is te vinden in de Grand Wood’s Studio, de voormalige woon- en werkplaats van deze kunstenaar. Voor een kijkje in het vroegere leven van Grand Rapids kunt u een bezoek brengen aan het History Museum.

Parken en recreatie

Cedar Rapids heeft daarnaast veel te beiden op het gebied van natuur, ontspanning en recreatie. Het Planet X Family Fun Centre bijvoorbeeld is een leuke gezinsattractie. In de omgeving liggen ook een aantal natuurparken, zoals het Indian Creek Nature Centre en het Wickiup Hill County Park. Kamperen, picknicken, vissen, zwemmen; er is van alles mogelijk!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 30°C en in januari ongeveer -3°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Cedar Rapids

Op CheapTickets.nl ziet u in één oogopslag de scherpste tarieven voor vluchten wereldwijd. In het overzicht op de website zijn ook de voordeligste prijzen voor hotels, huurauto’s en complete reizen opgenomen. Check alle tarieven voor u naar Cedar Rapids gaat vliegen en boek direct het goedkoopste vliegticket eenvoudig online! Kijk ook meteen even naar het voordelige aanbod hotels en huurauto’s.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cedar Rapids

Zoek je goedkope vliegtickets naar Cedar Rapids in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Cedar Rapids.