Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Pennsylvania

Pittsburgh

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Pittsburgh

Pittsburgh ligt in het zuidwesten van Pennsylvania, een staat in de Verenigde Staten.
Met ongeveer 335.000 inwoners is Pittsburgh een vrij grote stad, waar vanalles te beleven valt.

Andy Warhol

Het kan ook niet anders dan dat er in een grote stad, zoals Pittsburgh, veel te beleven valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan het Andy Warhol Museum?
Het museum is gewijd aan het leven van de gelijknamige Amerikaanse Pop-art kunstenaar, cineast en publicist. De collectie omvat onder andere foto's, schilderijen, films en video's.

Park

Een andere populaire attractie is het Point State Park, een driehoekig gebied in het centrum van Pittsburgh van ongeveer 15 ha groot. Het park werd ontworpen door de architect Ralph E. Griswold en heeft veel groen en een gigantische fontein. Hier is ook het oudste gebouw van de stad gevestigd, Fort Pitt, uit 1764. In het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad.

Maar Pittsburgh heeft nog veel meer culturele attracties, zoals musea, festivals en theaters. Breng bijvoorbeeld ook een bezoekje aan het aquarium en de dierentuin van Pittsburgh, waar meer dan vierduizend dieren leven!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 28°C en in januari gemiddeld 1°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Pittsburgh

Voor het online regelen van de meest voordelige vakanties naar Pittsburgh en vele andere bestemmingen, ga je naar de site van CheapTickets.nl. Hier vind je een breed aanbod vluchten voor de laagst mogelijke tarieven. Wil je ook goedkoper vliegen? Profiteer van de meest recente aanbiedingen en boek jouw vliegticket direct en snel op CheapTickets.nl.
Voor hulp bij het boeken kun je altijd persoonlijk contact opnemen met de specialisten van CheapTickets.nl.

Naar Pittsburgh vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl