*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Tampa

Tampa is een badplaats aan de westkust van Florida. Het 45 km lange strand trekt jaarlijks vele toeristen. Je kunt er heerlijk relaxen aan de zee, maar er zijn ook volop mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen.

Busch Gardens

Busch Gardens is een themapark in Tampa. Het park ademt de sfeer uit van de eeuwwisseling in Afrika. De Afrikaanse dieren lopen hier vrij rond en je kunt ook op sommige dieren een kleine tour maken. Er worden verschillende demonstraties gehouden en er is een vogeltuin. Het is een leuk park voor de hele familie!

De prachtige omgeving

Er zijn veel mogelijkheden om de omgeving van Tampa te verkennen. Zo kun je per kano, propellerboot of Swamp Buggy de beroemde moerassen van het Everglades National Park ontdekken.

Op Sanibel Island kun je schelpen zoeken. Er zijn meer dan duizend tropische schelpensoorten te vinden!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur 27,8˚C en in de wintermaanden 15,5˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Amerikaanse Dollar.
  • Benodigde reisdocumenten: de officiële taal is Amerikaans-Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Tampa

Voordelige vluchten naar Tampa heb je snel gevonden via CheapTickets.nl. Wij bieden vliegtickets naar vele verschillende bestemmingen. Dus, wil je naar Amerika of een andere bestemming vliegen, kijk dan op onze website voor een overzicht van de aanbiedingen.

Goedkope tickets vind je eenvoudig en snel via CheapTickets.nl!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tampa

Zoek je goedkope vliegtickets naar Tampa in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Tampa.