*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Phoenix

Phoenix ligt in het zuidwesten van de Verenigde Staten en is de hoofdstad van Arizona. Het is met meer dan 1,5 miljoen inwoners bovendien de grootste stad van deze staat. Vanwege het aangename klimaat (ook in de winter) en de vele zonuren is het een geliefde vakantiebestemming.

Veelzijdig

Phoenix heeft op veel manieren iets te bieden. Op het gebied van cultuur zijn er musea over culturele en beeldende kunst, mijnbouw, poppen en speelgoed, geschiedenis en de spoorwegen. Leuk voor kinderen is het Science Museum, een interactief museum over wetenschap. Een andere populaire trekpleister is het Biltmore Fashion Park, een luxe centrum met onder andere winkels en restaurants.

Natuur en sport

De bergen in de omgeving van Phoenix trekken veel buitensportliefhebbers. Enkele populaire activiteiten zijn wandelen, fietsen (mountainbiken), paardrijden en bergbeklimmen. Maar de stad heeft nog meer te bieden op het gebied van natuur. In het Papago Park ligt een botanische tuin met cactussen en bloemen in alle kleuren. In het park zijn er ook een dierentuin, een brandweermuseum en winkels te vinden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 34,2°C en in de winter gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Phoenix

Bij online boeken draait alles om eenvoud. En die vind je op CheapTickets.nl. Hier kun je direct online en in een paar eenvoudige stappen jouw vliegticket naar Phoenix boeken. Als je van plan bent naar een andere bestemming te vliegen, maak dan een keuze uit het uitgebreide aanbod vliegtickets dat CheapTickets.nl je tegen de meest voordelige tarieven biedt.

CheapTickets.nl biedt niet alleen vluchten naar bestemmingen over de gehele wereld aan, maar heeft ook de beste tarieven voor het huren van een auto, reserveren van een hotelovernachting of het boeken van een complete vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Phoenix

Zoek je goedkope vliegtickets naar Phoenix in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Phoenix.