*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Little Rock

Little Rock heeft zo’n 666.000 inwoners en ligt in de Amerikaanse staat Arkansas. De stad is vanwege de mogelijkheden op recreatief gebied een populaire vakantiebestemming. Er zijn parken en meren en dwars door de stad loopt een rivier.

Recreatie

Het Ouachita National Forest behoort tot één van de oudste parken in het zuiden van Amerika. In dit grote natuurgebied met bossen, meren en rivieren zijn allerlei vormen van recreatie mogelijk. U kunt er picknicken, wandelen, mountainbiken, vissen, paardrijden en nog veel meer.

Of breng een bezoek aan het plaatsje Hot Springs en het Hot Springs National Park, niet ver van Little Rock. Dit is één van de populairste kuuroorden van Amerika. Naast een groot aanbod outdooractiviteiten zijn er veel winkels en restaurants te vinden.

Bezienswaardigheden

Little Rock heeft ook allerlei bezienswaardigheden die te maken hebben met de cultuur en geschiedenis van Little Rock. Het Arkansas Historisch Museum heeft een hele uitgebreide collectie met kunst en artefacten. Populair is ook het William J. Clinton Presidential Centre waar onder andere het Clinton Museum te vinden is.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 27,7°C en in januari ongeveer 3,9°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Little Rock

Vlieg naar Little Rock tegen de laagste vliegtarieven! Op CheapTickets.nl kunt u gemakkelijk de beste vluchten met elkaar vergelijken. Het goedkoopste vliegticket is direct online te reserveren. Kijk snel op de website voor de beste deals en meest recente aanbiedingen!

Breid uw vliegvakantie gemakkelijk uit met de beste aanbiedingen voor een hotelovernachting of huurauto. Als u wilt kunt u zelfs een compleet verzorgde vakantie tegen een scherp tarief boeken!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Little Rock

Zoek je goedkope vliegtickets naar Little Rock in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Little Rock.