*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lansing

Lansing ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten, in de staat Michigan. Veel bezoekers komen naar de stad vanwege de mooie omgeving. Het diverse aanbod activiteiten trekt jong en oud naar de stad.

Bezienswaardigheden

Ontdek de geschiedenis en cultuur van Lansing en Michigan en breng een bezoek aan het Historisch Museum. Ook het Olds Transportation Museum is een aanrader. Hier vindt u alles over oude vervoersmiddelen, zoals auto’s, fietsen en vliegtuigen.

Andere leuke familieactiviteiten in Lansing zijn de Potter Park Zoo en de Minibeast Zooseum, een interactief museum waar u alles te weten komt over insecten.

Recreatie

In Lansing en de omgeving van de stad zijn parken, meren en rivieren te vinden. Iets verder weg liggen een aantal meren die behoren tot de Vijf Grote Meren van Noord-Amerika. Op recreatief gebied is er dan ook genoeg te doen. Denk aan wandelen, klimmen, zwemmen, golfen en skiën.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 21,4°C en in januari gemiddeld -6,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Lansing

CheapTickets.nl biedt u de laagste tarieven voor vluchten naar Lansing. U kunt hiervan gebruik maken door direct een goedkoop vliegticket op de website te boeken. Ook als u naar een andere stad wilt vliegen kunt u terecht op CheapTickets.nl.

Op de website vindt u altijd de meest recente tarieven. U hoeft nooit een aanbieding te missen, want CheapTickets.nl wordt dagelijks bijgewerkt.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lansing

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lansing in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lansing.