Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ohio

Columbus

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Columbus

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Columbus, Ohio

Columbus ligt centraal in de Amerikaanse staat Ohio. De stad staat bekend om het Wendy's fastfood restaurant en het Ohio State Football. Maar Columbus heeft meer te bieden, want ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven in deze stad.

Musea

Een aantal musea is zeker de moeite waard, zoals het museum in de oude brandweerkazerne. Hier komt u alles te weten over de geschiedenis van de brandweer en u kunt er bovendien vele oude brandweerwagens bewonderen.

Wilt u weten hoe de bevolking in de laatste helft van de 18e eeuw leefde? Breng dan een bezoek aan het Kelton Museum House and Garden. Het kunstmuseum van Columbus is één van de beste in Ohio. Hier ziet u onder andere het werk van wereldberoemde kunstenaars, zoals Monet, Matisse en Picasso.

Flora & Fauna

En maak ook een uitstapje naar de dierentuin van Columbus. Hier leven zowel inheemse als exotische dieren uit de hele wereld! Columbus heeft een aantal mooie tuinen, zoals de Topiary Garden, die door een kunstenaar is aangelegd. Ook populair is het Franklin Park Conservatory and Botanical Garden, waarin een groot aantal verschillende soorten bloemen en planten staan.

Een andere attractie is het huis van de schrijver, striptekenaar en cabaretier James Thurber, die in de 19e eeuw werd geboren. Deze voormalige woning is ingericht als museum en bezit de originele meubels en andere bezittingen van Thurber.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 23°C en in de winter -3°C. In Columbus zijn de zomers warm en winters erg koud.* Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.* ** Munteenheid:** Amerikaanse Dollar (USD).* Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.* Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.* Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Columbus

CheapTickets.nl biedt al jarenlang de meest voordelige vluchten naar Columbus online aan. De site is overzichtelijk, waardoor u super snel de goedkoopste vluchten naar vakantiebestemmingen over de hele wereld hebt gevonden! U kunt ook last minute vliegen, want uw vliegticket is direct online te boeken. Bovendien kunt u zo van de meest recente aanbiedingen profiteren.

De site van CheapTickets.nl wordt altijd up-to-date gehouden, zodat u iedere dag weer nieuwe aanbiedingen en leuke deals vindt!

Naar Columbus vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl