Aan het laden...
Een moment a.u.b.

New York State

Albany

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Albany – New York

Albany ligt in New York, een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. De stad is met zo’n 110.000 inwoners de hoofdstad van deze staat.

Ontspanning en recreatie

Amusement is te vinden in het Palace Theater, waar diverse voorstellingen op het gebied van muziek, theater en dans worden gegeven. Overal in Albany zijn koffiehuizen, restaurants en bars te vinden waar je lekker kunt genieten van een hapje en drankje. Ook het nachtleven in Albany staat met zijn populaire bars ‘downtown’ goed aangeschreven.

Festivals worden vooral in de zomer gehouden. Op het Tulip Festival kun je ieder jaar zo’n 200.000 tulpen bewonderen. Het evenement wordt altijd gehouden in het Washington Park. Hier kun je ook uitstekend wandelen, picknicken en joggen.

Bezienswaardigheden

Albany heeft ook veel interessante bezienswaardigheden waaronder kerken, kathedralen en musea. Een leuke attractie is het Rockefeller Empire State Plaza. In dit grote complex met tien gebouwen vind je onder andere het New York State Museum, de Corning Tower en het State Capitol.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22,8°C en in januari ongeveer -6,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Albany – New York

Leuke deals voor vluchten naar Albany zijn dagelijks te vinden op CheapTickets.nl. Ook recente aanbiedingen voor compleet verzorgde vliegvakanties worden iedere dag op de website gezet. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laagste tarieven, waardoor je altijd zo goedkoop mogelijk kunt vliegen naar de populairste vakantiebestemmingen wereldwijd.

Naar Albany vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl