*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Louiseville, Kentucky

Louisville ligt centraal in het noorden van Kentucky en heeft meer dan 248.000 inwoners. Louisville heeft vele culturele evenementen, festivals en musea. De stad staat daarnaast bekend om de vele parken.

Parken

In Louisville zijn meer dan 120 parken, waarvan velen zijn aangelegd door gerenommeerde architecten. Cherokee Park is één van de meest geliefde parken in de Verenigde Staten. Naast veel groen heeft het park dan ook vele leuke voorzieningen, zoals speeltuinen, visvijvers, wandel- en fietspaden, een vogelreservaat en nog heel veel meer!

Cultuur

Houdt u van kunst en cultuur, dan is Main Street voor u de place to be. In deze straat, in het centrum van Louisville, vindt u vele musea en galerijen. Er is onder andere een museum over de geschiedenis van de Verenigde Staten, het leven van profbokser Muhammed Ali en een interactief wetenschapsmuseum voor kinderen.

Maak ook een boottochtje met de oudste nog werkende stoomboot, de Belle van Louisville, die in 1914 werd gebouwd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 25,9 °C en in januari gemiddeld 3,8°C.* Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.* Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).* Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.* ** Benodigde reisdocumenten:*regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie. Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Louisville, Kentucky

CheapTickets.nl is een online reisbureau met vele aanbiedingen voor vluchten naar Louisville en vele andere vakantiebestemmingen. Pak uw voordeel en boek uw vliegticket direct online! Naast een overzicht van de meest lage tarieven voor vluchten heeft CheapTickets.nl ook de beste deals voor huurauto's, hotelovernachtingen en compleet verzorgde vakanties. Wilt u ook goedkoop vliegen, ga dan naar de site en bekijk de meest recente aanbiedingen en de beste deals!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Louiseville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Louiseville in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Louiseville.