Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Maryland

Baltimore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Baltimore

Baltimore is met meer dan 600.000 inwoners de grootste stad in de Amerikaanse staat Maryland, in het oosten van het land. Baltimore is een echte havenstad en staat bekend om haar zeevruchten.

Haven

De haven van Baltimore heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen. Niet zo gek, want niet alleen de haven is mooi om te zien, maar ook de omliggende historische wijken met winkels en restaurants. Samen met de haven wordt dit populaire gebied ook wel de Inner Harbor genoemd. Hier vindt u ook het Baltimore Aquarium, waar onder andere haaien, schildpadden en een groot aantal tropische vissen te zien zijn. Ook is er een dolfijnenbassin waar spetterende shows worden gegeven.

Musea

Baltimore heeft een aantal musea, die beslist de moeite waard zijn.Het Baltimore en Ohio Railroad Museum heeft een mooie collectie historische locomotieven. Ook komt u er alles te weten over de geschiedenis van de spoorwegen. Het kunstmuseum van Baltimore is het grootste kunstmuseum in Maryland. Het museum heeft een internationale collectie 19e-eeuwse, moderne- en hedendaagse kunst, onder andere van de wereldberoemde Franse kunstschilder Henry Matisse.

Loop bij een bezoek aan de stad ook eens door de Sherwood tuinen. Mei en april zijn de beste tijden om dit park te bezoeken: dan staan de grote tulpenperken in bloei.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld -0,1°C.
  • Tijdsverschil: Het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Baltimore

De laagste tarieven voor vluchten naar Baltimore vindt u op CheapTickets.nl. Goedkoop vliegen kan altijd, omdat de site 24 uur per dag en 7 dagen per week online en up-to-date is. Boek uw vliegticket direct online en profiteer van de beste aanbiedingen! Reserveer ook een hotelovernachting of huurauto voor de beste deals. Liever een compleet verzorgde vakantie? Ook hiervoor bieden wij altijd de laagste tarieven!

Naar Baltimore vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl