*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Fresno

Fresno ligt in Californië, een staat in het uiterste westen van de Verenigde Staten. Deze stad heeft voor ieder wat wils. Ga lekker shoppen, eten of drinken in het centrum van de Fresno. Of bezoek één van de leuke familieactiviteiten, zoals de dierentuin. Bovendien leent de omgeving zich voor talloze outdoor-activiteiten.

Familieactiviteiten

In Fresno zijn genoeg attracties en activiteiten te vinden voor het hele gezin. De Fresno Chaffee Zoo heeft een grote verzameling dieren, zoals kikkers, vogels en reptielen, die leven in een regenwoud. In de omgeving van de stad zijn veel parken te vinden die een heel scala aan activiteiten op recreatief gebied bieden.

Cultuur

Fresno is ook een leuke culturele bestemming. Er zijn verschillende musea te vinden op het gebied van kunst, cultuur en wetenschap. Het African-American Museum bijvoorbeeld is interessant als u meer wilt weten van de Afro-Amerikaanse geschiedenis en cultuur.

Fresno heeft een uitgebreid aanbod restaurants, cafés en nachtclubs. Ook zijn er genoeg plaatsen om te shoppen. Er zijn kleine winkels en boetieks, maar ook grote winkelcentra met restaurants, cafés, ijssalons en vele andere voorzieningen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: milde winters en warme zomers met een gemiddelde temperatuur van 27,7°C in juli en 7,6°C januari.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Fresno

De beste selectie voordelige vluchten naar Fresno is te vinden op CheapTickets.nl. Hier hebt u in slechts enkele stappen een goedkoop vliegticket online geboekt. Ook als u naar andere steden wilt vliegen kunt u terecht op de website. Naast vluchten en compleet verzorgde vakanties vindt u op CheapTickets.nl ook de meest recente hoteldeals en leukste aanbiedingen voor een huurauto.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Fresno

Zoek je goedkope vliegtickets naar Fresno in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Fresno.