*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Montgomery - Alabama

Montgomery ligt in de Amerikaanse staat Alabama. De stad is beroemd om Martin Luther King, die predikant was in de Baptist Church op Dexter Avenue. Montgomery staat dan ook bekend als de bakermat van de Civil Rights Movement. Veel bezienswaardigheden, zoals het Civil Rights Memorial, herinneren hier nog aan.

Bezienswaardigheden

Montgomery heeft ook een gevarieerd aanbod theaters, musea en festivals. Het bekende
Alabama Shakespeare Festival geeft het hele jaar door voorstellingen in het twee theaters. In het historisch centrum van de stad ligt Old Alabama Town. In dit grote openluchtmuseum met verschillende oude gebouwen ontdekt u het traditionele leven.

Een andere aanrader is de Montgomery Zoo. In deze dierentuin leert u exotische dieren kennen in hun natuurlijke leefomgeving. Ook ligt hier het Mann Wildlife Learning Museum met voorstellingen over Noord-Amerikaanse herten, beren en andere wilde dieren.

Natuur en recreatie

Bent u op zoek naar recreatie, bezoek dan het Talladega National Forest. Dit grote bosgebied is een geweldige plek voor talloze outdooractiviteiten. In de omgeving van Montgomery zijn genoeg rivieren en meren te vinden om te watersporten. Het Jordan Lake bijvoorbeeld is een populair recreatiegebied om te vissen, zwemmen en varen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 27°C en in januari ongeveer 7,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Montgomery - Alabama

Boek uw vliegticket naar Montgomery online zeer voordelig en bekijk het aanbod op CheapTickets.nl. Hier selecteert u eenvoudig de goedkoopste vluchten naar steden over de hele wereld. Op de website kunt u ook een hotelreservering maken of compleet verzorgde vakantie online regelen.

Neem direct een kijkje op CheapTickets.nl voor de beste deals! Voor vliegtickets en vragen over vluchten kunt u ook terecht bij de experts van CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Montgomery

Zoek je goedkope vliegtickets naar Montgomery in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Montgomery.