*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Oakland

Oakland ligt in de Amerikaanse staat Californië vlakbij San Francisco en de Stille Oceaan. De stad heeft allerlei leuke attracties voor jong en oud. Er zijn winkelgebieden, parken, musea en vele andere bezienswaardigheden.

Wat u bij een bezoek zeker gezien moet hebben is de Oakland Bay Bridge, een drie kilometer lange brug die Oakland met San Francisco verbindt. Meer over de geschiedenis, cultuur en kunst van Californië vindt u in het Oakland Museum of California. Of loop even binnen bij het Children’s Museum of Art, waar u een leuke collectie door kinderen gemaakte kunst aantreft.

Shoppen

Als winkelen één van uw favoriete bezigheden is zit u goed in Oakland. De stad heeft een divers winkelaanbod met zowel luxe warenhuizen en grote winkelcentra als tweedehands winkels en kleine souvenir- en cadeauboetieks. Een favoriete plek is het Jack London Square waar een groot aantal winkels, restaurants, bars en bioscopen te vinden zijn.

Een leuk uitstapje voor gezinnen met jonge kinderen is Children’s Fairyland, een themapark met onder andere een groot poppentheater en andere attracties zoals carrousels en een reuzenrad.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 22 °C en in januari gemiddeld 13°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: u kunt overal in de Verenigde Staten met de Amerikaanse Dollar (USD) betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Oakland

Goedkoop vliegen zonder veel poespas kan via CheapTickets.nl. Uit het overzicht op de website heeft u in een mum van tijd de goedkoopste vluchten naar Oakland gevonden. U kunt uw vliegticket online boeken wanneer u wilt, want de site is 24 uur per dag en 7 dagen per week online.

Op CheapTickets.nl kunt u ook voordelig een hotel boeken, een huurauto reserveren of een compleet verzorgde vakantie online regelen. Op die manier kunt u altijd voor de laagste tarieven naar uw vakantiebestemming vliegen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Oakland

Zoek je goedkope vliegtickets naar Oakland in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Oakland.