*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Melbourne

Melbourne ligt aan de oostkust van de Amerikaanse staat Florida. De stad is vanwege het strand en de warme temperaturen een populaire vakantiebestemming voor jong en oud.

Zon, zee en strand

Het strand van Melbourne biedt het hele jaar door een heel scala aan activiteiten: snorkelen, duiken, kanoën, zwemmen en nog veel meer. Hiervoor kunt u ook Indian Harbour Beach en Melbourne Beach op het schiereiland voor de kust bezoeken. Een populaire plaats aan de kust voor vissers en surfers is het Sebastian Inlet State Park.

Een andere populaire familieattractie in Melbourne is de Brevard Zoo, een dierentuin waar u door middel van kajaktochten een rondleiding kunt krijgen! Ook het Andretti Thrill Park is met zijn spectaculaire attracties een populair uitje.

Cultureel aanbod

Naast zon, zee en strand heeft Melbourne ook een cultureel aanbod met theatervoorstellingen, kunstgalerijen en musea. Een leuke attractie voor het hele gezin is het Brevard Art Museum. Naast een afwisselende verzameling kunst in verschillende vormen, stijlen en tijden vindt u hier een interactief wetenschapsmuseum voor kinderen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 32°C en in januari ongeveer 16°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Melbourne

Met CheapTickets.nl voordelig naar een populaire vakantiebestemming vliegen? Op de website vindt u de leukste deals voor vluchten wereldwijd! Bent u op zoek naar een vliegticket naar Melbourne, kijk dan snel op CheapTickets.nl voor de laagste tarieven.

Op de website kunt u alle vluchten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Hierdoor hebt u in een paar eenvoudige stappen het goedkoopste vliegticket online geboekt. CheapTickets.nl heeft ook complete vliegvakanties en hotels tegen de scherpste tarieven!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Melbourne

Zoek je goedkope vliegtickets naar Melbourne in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Melbourne.