Je ticket naar high tea's, lager beers en shopping till you drop

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Londen

Heb jij besloten dat je het prachtige Londen gaat bezoeken? Dan helpen we je graag verder om de beste vliegtickets te vinden!

Wat zijn de populairste airlines naar Londen?

De populairste airlines zijn British Airways, KLM, easyJet en Ryanair. Hieronder vind je het laatste overzicht van beste deals per airline.

Welke luchthavens zijn er in Londen?

Er zijn meerdere luchthavens in Londen. Dit zijn London Luton, London Stansted, London Gatwick, London Southend, London City en London Heathrow.

Wat zijn de populairste luchthavens naar Londen?

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Londen. Maar... mogelijk vlieg je goedkoper vanaf Düsseldorf of Brussel.

Anderen bekeken ook...

Wanneer kun je het beste reizen naar Londen?

Het toeristenseizoen in Londen is het drukst in juli en augustus. Dan is de temperatuur ook het hoogst en regent het het minst. Vliegtickets naar Londen zijn daarom het duurst in deze maanden. De voor- en nazomer zijn zeer geschikt om Londen te bezoeken. In deze maanden kun je heel goedkoop vliegen naar Londen. Dan zijn er minder toeristen (hoewel het in Londen altijd druk is). In deze tijd moet je je wel kleden op mogelijke regen, want het weer in Londen is onvoorspelbaar.

Meer weten over het boeken van vliegtickets naar Londen? Bekijk de meest gestelde vragen.

Wat te doen in Londen?

Verveling? Niet in Londen! Hang de toerist uit en start je dag met een hop-on/hop-off bustour, de snelste manier om Londen te leren kennen. Palace of Westminster, de Big Ben, Buckingham Palace, de Tower of London, de London Eye; overal kom je langs! Stap tijdens de tour uit om de bezienswaardigheden van dichtbij te bekijken. Stop ook zeker bij West End, ook wel bekend als The Entertainment District. Hier koop je meteen je kaartjes voor een musical diezelfde avond. Je honger stil je bij Sketch op Conduit Street. Zin in een wijntje? Ga naar Gordon’s Winebar, de oudste en meest knusse wijnbar van Londen.
Meer to do's in Londen >>

Evenementen in Londen

Londenaren zijn gek op feestjes! En dat is terug te zien in de evenementenkalender. In Londen vier je bijvoorbeeld twee keer nieuwjaar. Eén keer op 31 december en één keer tijdens het Chinese nieuwjaar.
Bekijk alle evenementen in Londen >>

Praktische info over Londen

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur 20 ˚C, in de wintermaanden ligt deze rond de 4˚C.
  • Tijdsverschil: in Londen is het een uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Engelse Pond.
  • Aankomstluchthaven: Bekijk welke luchthaven de beste optie is voor jou.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Londen. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Londen leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Aankomstluchthavens

In Londen kan je vliegen op maar liefst 6 luchthavens: Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City en Southend. Niet zeker welke luchthaven het beste voor jou is? Lees meer over alle luchthavens van Londen.

Vliegticket Londen

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Londen? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice