Rechtstreeks naar meer dan 145 bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Wizz Air

Het Hongaarse Wizz Air werd opgericht in 2003 en voerde haar eerste vlucht uit op 19 mei 2004, vanuit Katowice. De thuisbasis van Wizz Air is Budapest Ferenc Lizst International Airport (BUD). Wizz Air behoort tot één van de grootste low-cost luchtvaartmaatschappijen van Centraal- en Oost-Europa en vliegt inmiddels naar meer dan 145 bestemmingen vanaf meerdere locaties in Europa.

Lees meer over:

Waarom Wizz Air vliegen?

1. Low-cost maatschappij

2. Grote basis op Eindhoven

3. Keuze uit veel bestemmingen

Met haar vluchten bereikt Wizz Air ruim 134 bestemmingen, in 40 verschillende landen met meer dan 500 routes.

Kijk binnen bij Wizz Air

Bagage Wizz Air

Bij Wizz Air mag je standaard één stuk handbagage van 40 x 30 x 20 cm groot gratis meenemen.

Een trolley of koffer meenemen? Deze kunnen tijdens het boekingsproces toegevoegd worden tegen een vergoeding. Een trolley mag maximaal 55 x 40 x 25 cm groot zijn en moet in de bagagebakken van de cabine passen.

Voor de ruimbagage is er keuze uit 10, 20 en 32 kg ingecheckte bagage. Hierdoor is het mogelijk om grote koffers mee te nemen op een vlucht van Wizz Air.

Alles over de bagageregels van Wizz Air >>

Frequent flyer programma

Wizz Air biedt geen frequent flyer of ander spaarsysteem aan. Wel kun je van vele extra's profiteren:

WIZZ Privilege Pass
Bij Wizz Air kun je gebruik maken van de WIZZ Privilege Pass. Met een jaarlijkse bijdrage profiteer je van allerlei voordelen. Zo heb je toegang tot vele voorzieningen en extra comfort. Je kan direct boarden en je stoel is gereserveerd.

WIZZ Discount Club
Als lid van de Discount Club ontvang je gegarandeerd korting op alle vluchten (excl. vluchten van € 19.99). Ook bespaar je bagagekosten en kun je gebruik maken van speciaal verlaagde tarieven.

Vliegen met Wizz Air: praktische info

Inchecken
Inchecken bij Wizz Air kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven, via de zelfservice kiosks, via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties bij Wizz Air. Alles over inchecken bij Wizz Air >>

Speciale assistentie
Assistentie nodig voor of tijdens je vlucht? Dat is geen probleem bij Wizz Air, geef dit tot 48 uur voor vertrek door en zij zullen het voor je regelen. Denk hier bij aan een rolstoel of een begeleider.

Vliegen als je zwanger bent
Ben je zwanger? Dan kan je tot een bepaald aantal weken gewoon meevliegen met Wizz Air. Echter mag je na de 34ste week van je zwangerschap het vliegtuig niet meer betreden. Na de 28ste week van je zwangerschap word je alleen aan boord toegelaten zolang je een doktersbriefje bij je hebt waarin staat dat het veilig voor jou is om te vliegen.

Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen
Ga je binnenkort op vakantie? Check dan gelijk of Wizz Air speciale aanbiedingen heeft richting de gewenste bestemming. Het kan namelijk voorkomen dat een airline (door diverse redenen) goedkope vliegtickets door het jaar heen aanbiedt.

Bestemmingen
Weet je nog niet waar de reis naar toe gaat en wil je wat inspiratie op doen? Neem dan een kijkje op het tabblad bestemmingen en kies een van je bucketlistbestemmingen uit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice