Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Turkije

Bodrum

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Bodrum in 't kort
Amsterdam-Bodrum

Je ticket naar witte huisjes aan de Turkse kust

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Bodrum

De havenstad Bodrum ligt op het kruispunt van de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee. De stad trekt jaarlijks veel bezoekers dankzij de prachtige ligging op een schiereiland en de mooie stranden. Vanuit de vissershaven kun je schitterende boottochten maken die je naar verschillende mooie plekjes langs de kust brengen. Tijdens deze boottochten heb je vaak de mogelijkheid om te snorkelen of te duiken.

Bezienswaardigheden

Naast alle mooie stranden zijn deze bezienswaardigheden in en rondom Bodrum zeker een bezoekje waard:

De Petrusburcht
De Petrusburcht, ook wel het Kasteel van Sint Petrus, is het symbool van Bodrum. Het is een middeleeuwse burcht die de haven domineert. De burcht is gedeeltelijk opgebouwd uit de stenen van de graftombe van koning Mausolos. Sinds 1962 is er in het kasteel het Museum van Maritieme Archeologie gevestigd.

Mausoleum van Halicarnassus
Deze bijna 2400 jaar oude graftombe van Maussollos is één van de zeven klassieke wereldwonderen en is zelfs de oorsprong van het woord 'mausoleum'. Hoewel het monument verwoest is door aardbevingen, zijn de overblijfselen nog te bewonderen.

Dagtrip Kos
Vanaf Bodrum kun je met de veerboot binnen 20 minuten op het Griekse Kos zijn! Dit levendige eiland leeft van toerisme. Een ideale dagtrip!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is ongeveer 30˚C en de wintertemperatuur ongeveer 15˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Turkse Lira.
  • Taal: de officiële taal is Turks. Er wordt ook Armeens, Koerdisch of Arameer gesproken. In toeristische gebieden kun je ook met Engels of Duits terecht.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Bodrum. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Bodrum leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Bodrum

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bodrum? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Bodrum vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl