“Dompel je onder in mystiek Istanbul”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Istanbul

Istanbul, de grootste en meest verwesterde stad van Turkije. Met een rijke geschiedenis en bijna net zoveel inwoners als Nederland is deze wereldstad een must see. De stad is gelegen in zowel Europa als in Azië, en wordt gescheiden door de Bosporus. Waag je nu in de Turkse cultuur en leer meer over deze historische stad!

Wat te doen in Istanbul?

Veel te doen in Istanbul! Met zijn talrijke musea, moskeeën, kerken, bazaars, winkels en uitgaansgelegenheden is er in deze wereldstad voor ieder wat wils. Zo moet je zeker een bezoekje brengen aan het wereldberoemde Aya Sofia. Istanbul is perfect geschikt voor een weekendje weg, een langere vakantie of om een paar dagen te gaan shoppen.
Meer to do's in Istanbul >>

Evenementen in Istanbul

Aangezien Turkije een islamitisch land is, worden er de islamitische feestdagen gevierd die we in Nederland ook kennen, waaronder de ramadan, het suikerfeest en het offerfeest. Maar daarnaast kun je ook swingen op het Rock ‘n Coke Festival, het Istanbul Jazzfestival en het Efes Pilsen One Love Festival.
Bekijk alle evenementen in Istanbul >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 26˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 8˚C.
  • Tijdsverschil: in Istanbul is het 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Turkse Lira (TL).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Istanbul. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Istanbul leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Istanbul

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Istanbul? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Istanbul

Zoek je goedkope vliegtickets naar Istanbul in Turkije? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Istanbul.