“Antalya is dé plek aan de Turkse Riviera”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Antalya

Antalya is één van de meest geliefde badplaatsen van Turkije en met recht. Door de combinatie van zon, zee, strand en cultuur is Antalya een fijne vakantiebestemming. De stad aan de Turkse Rivièra is verdeeld in de wijk Lara waar alle grote hotels staan en de binnenstad. In het centrum zijn allerlei eeuwenoude stadsmuren, torens en moskeeën.

Wat te doen in Antalya?

Geniet van de brede strand- en kiezelstranden of bezoek de eeuwenoude poort gemaakt van marmer. Bezoek ook de Yivli Minare Moskee, de grootste moskee van de stad. De natuur ontdekken? In de buurt van Antalya kun je de prachtige Düden watervallen ontdekken. Het bijzondere aan deze waterval is dat ie van 20 meter naar beneden stort.
Meer to do's in Antalya >>

Evenementen in Antalya

Elk jaar in de zomermaanden wordt het Internationaal Opera en Ballet Festival georganiseerd. Wereldberoemde gezelschappen voeren bekende stukken op zoals het Zwanenmeer. Ben je een zoetekauw? Bezoek dan het Honing Festival waar je allerlei honingsoorten uit de streek kunt proeven.
Bekijk alle evenementen in Antalya >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur 30˚C. In de wintermaanden is dit 13˚C of meer.
  • Tijdsverschil: in Antalya is het 1 uur later.
  • Munteenheid: de Turkse Lira.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Antalya. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Antalya leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Antalya

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Antalya? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Antalya

Zoek je goedkope vliegtickets naar Antalya in Turkije? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Antalya.