Vlieg voordelig van en naar Antalya Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Antalya Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Antalya Airport in 't kort

Antalya Airport is na Atatürk Airport de grootste luchthaven van Turkije. Het vliegveld heeft drie terminals en ligt op ongeveer 13 kilometer ten noordoosten van het centrum van Antalya. Vooral in de zomervakantie is Antalya Airport enorm populair voor vakantiegangers die naar Alanya of Antalya gaan. Jaarlijks vervoert deze luchthaven meer dan 27 miljoen passagiers.

Parkeren en vervoer op Antalya Airport

Parkeren op Antalya Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Antalya Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Antalya Airport >>

Airlines en bestemmingen van Antalya Airport

Airlines als Turkish Airlines, Pegasus, SunExpress, Corendon Airlines en Transavia vliegen naar en vanaf Antalya Airport. Antalya Airport is, op Transavia na, tevens een hub van deze luchtvaartmaatschappijen. Antalya Airport vliegt direct naar meer dan 60 (voornamelijk Europese) steden.
Alles over de airlines en bestemmingen van Antalya Airport >>

Voorzieningen op Antalya Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks naar Antalya Airport vanaf vele bestemmingen. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft vele hotels en resorts in de buurt. Op de luchthaven zelf zijn dan ook vele voorzieningen.
Alles over de voorzieningen op Antalya Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice