Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Je ticket naar

zonnig Alanya

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Alanya in 't kort
Amsterdam-Alanya

Bezoek de piratengrot in Alanya

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Alanya

Alanya is een kustplaats in Turkije. Alanya is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Turkije. De kustplaats staat bekend om haar kristal heldere zee, de goed onderhouden stranden, het bruisende stadsleven en de grote variëteit aan restaurants.

Piratengrot in Alanya

Als je naar Alanya gaat, kom je vooral voor zon, zee en strand. Als je toch wat afwisseling wilt, is een bezoekje aan de zogenaamde Piratengrot een aanrader. Dit is een oude grot waar vroeger echte piraten zich schuilden. In de grot hangen druipstenen die erg mooi van structuur en kleur zijn.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30˚C en in de wintermaanden ongeveer 15˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Turkse Lira.
  • Taal: de officiële taal is Turks. Er wordt ook Armeens, Koerdisch of Aramees gesproken. In toeristische gebieden kun je ook met Engels of Duits terecht.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Alanya

Ben je op zoek naar goedkope tickets voor een vakantie naar Turkije? Dan zit je bij CheapTickets.nl helemaal goed. Bij ons vind je razendsnel de allergoedkoopste vliegtickets voor vluchten naar diverse bestemmingen. Wij bieden een overzicht van de meest recente aanbiedingen en last minutes.

Voordelig vliegen wordt eenvoudig mogelijk dankzij CheapTickets.nl. Je kunt de benodigde tickets direct zoeken en boeken.

Naar Alanya vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl