Vlieg voordelig naar Santander

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Santander

Santander is een havenstad aan een baai in het noorden van Spanje met interessante bezienswaardigheden en een mooie natuur. Er heerst een aangenaam mild klimaat met gemiddelde temperaturen van 22°C in de zomer en 12°C in de winter.

Musea

De musea in Santander schetsen ieder op hun eigen manier een beeld van de geschiedenis en cultuur van de stad. Zo heeft het Museum van de Prehistorie en Archeologie één van de meest uitgebreide Europese collecties prehistorische vondsten waaronder vuistbijlen, pijlpunten en messen. Het Museum van de Schone Kunsten heeft lokale kunst en in het Maritiem Museum kun je meer dan 250 soorten onderwaterdieren bewonderen.

Breng ook een bezoek aan de Altamira Neo-Cave, een replica van prehistorische grottekeningen van bizons, paarden en herten die in de buurt van Santander zijn gevonden.

Strand

Santander is ook een aantrekkelijke badplaats. Vanwege de kuuroorden en hotels zijn El Sardinero en La Concha de drukst bezochte stranden. Er zijn allerlei strand- en watersportactiviteiten mogelijk waaronder vissen en zeilen. Je kunt ook een uitstapje maken naar het schiereiland La Magdalena. Naast mooie stranden kun je hier het Koninklijk Paleis bezoeken en wandelen door het bekende La Magdalena Park.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 22°C en in de winter gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Spanje met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen gesproken, zoals het Catalaans, Galicisch en Baskisch.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Santander

Voordelig vliegen en direct de goedkoopste vluchten naar Santander online boeken kan op CheapTickets.nl. Ook als je op zoek bent naar de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties ben je bij CheapTickets.nl aan het juiste adres. CheapTickets.nl is al vele jaren een ervaren online reisaanbieder. Op de website vind je altijd de laagste tarieven voor vliegtickets en de meest recente aanbiedingen voor vluchten wereldwijd!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santander

Zoek je goedkope vliegtickets naar Santander in Spanje? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Santander.