Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Pamplona

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Pamplona

Pamplona

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Pamplona

Pamplona is een stad in het noorden Spanje en ligt niet ver van de Cantabrische Zee. Elk jaar vinden hier, tijdens de San Fermín-feesten, de traditionele stierenrennen plaats.

Feest

Eén van de meest bekende feesten van Spanje wordt ieder jaar, van zes tot veertien juli, in Pamplona gehouden: het San Fermín feest. Naast drinken en feesten is het stierenrennen het bekendste onderdeel van het feest. Ook worden er stierengevechten en een processie gehouden.

Cultuur

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen te doen en te zien op cultureel gebied. Pamplona heeft bijvoorbeeld een hele imposante kathedraal uit de 15e eeuw. Loop ook eens binnen bij het Navarra Museum dat in een voormalig ziekenhuis is gevestigd. Hier vind je vele artefacten van de prehistorie tot de moderne tijd.

Naast talloze mooie straatjes en pleinen heeft Pamplona mooie parken. Het Taconera park is met zijn monumenten en fonteinen één van de aantrekkelijkste parken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 26°C en in de winter gemiddeld 8°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Pamplona

Goedkoop vliegen en online jouw vliegticket boeken? Dat kan via de site van CheapTickets.nl. Hier vind je een overzicht van de meest voordelige vluchten naar Pamplona en vele andere vakantiebestemmingen. CheapTickets.nl is al jarenlang een online reisorganisatie en heeft altijd laagste tarieven, zodat je zo goedkoop mogelijk kunt vliegen.

Op de site staan dagelijks vele aanbiedingen, waar je direct gebruik van kunt maken door jouw vliegticket online te regelen.

Naar Pamplona vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl