Je ticket naar authentiek Catalonië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Catalonië

Catalonië is een van de meest populaire vakantieregio's in Spanje. Dat is ook niet zo gek, want Catalonië heeft zoveel te bieden! Ontdek Montserrat, Catalaanse steden, 600 km aan prachtige kustlijnen en rijke natuurgebieden zoals de Catalaanse Pyreneeën. En je kan er heel makkelijk naartoe reizen! De meest populaire vliegvelden in Catalonië zijn die in Barcelona, de hoofdstad van Catalonië, Girona dat vlak aan de Costa Brava ligt en Reus, wat een ideaal beginpunt is voor een trip langs de Costa Daurada. Begin je rondreis en ontdek waarom de Catalanen zo trots zijn op hun streek.

Praktische informatie over Catalonië

Vliegen naar Catalonië
Catalonië heeft drie vliegvelden die vanuit Nederland gemakkelijk te bereiken zijn. Barcelona is de meest populaire van de drie, hier landen de meeste vluchten. In het noorden van Catalonië heb je nog Girona, een perfecte start voor een reis langs de Costa Brava en de Oosterlijke Pyreneeën. In het zuiden ligt Reus, waar je een prachtige trip langs de Costa Daurada en de Terres de l'Ebre kan maken.

Wat is het weer in Catalonië?
Het weer in Catalonië is typisch mediterraans. Dat betekent veel zon, een zachte winter en een warme zomer. Daardoor is het een perfecte bestemming, ongeacht welk seizoen het is! Het warmste is het in de periode mei tot en met oktober, de rest van de maanden is de gemiddelde temperatuur tussen de 13 en 21 graden.

De Grand Tour van Catalonië

De beste manier om Catalonië te verkennen is met een eigen auto. Met De Grand Tour van Catalonië ontdek je zowel de populaire highlights als de verborgen plekjes van de regio. Van een adembenemende natuur, prachtige wijngaarden tot aan een betoverende kustlijn; Catalonië heeft voor ieder wat wils. Ontdek de hidden gems van de regio, struin door pittoreske dorpjes, ga op avontuur in de natuur en maak kennis met lokale eet- en drinkgelegenheden. Wil je meer lezen over deze magishe roadtrip? Lees dan onze blog over De Grand Tour van Catalonië!

Blogs over Catalonië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice