Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Almeria

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Almeria

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Almeria

Almeria is een kustplaats in het zuiden van Spanje en ligt aan de Middellandse Zee. Het charmante aan Almeria is dat het niet zo toeristisch is als Malaga, Sevilla of Valencia, maar wel veel interessante bezienswaardigheden te bieden heeft.

Historie

Almeria is een levendige stad met mooie stranden, een haven en vele culturele bezienswaardigheden. De stad kent een lange geschiedenis, wat in het centrum nog goed te zien is. Hier bevinden zich mooie, oude pleinen, kleine straatjes en historische bouwwerken. Eén van de meest indrukwekkende gebouwen is de kathedraal, die in 1524 werd gebouwd. Ook een bezoekje waard is de grote Moorse Citadel, de Alcazaba, die uit de 11e eeuw stamt.

Musea

Een leuke manier om kennis te maken met de geschiedenis van Almeria is het archeologisch museum. Hier wordt een groot aantal archeologische vondsten en oud beeldmateriaal tentoongesteld. In de oudste wijk van de stad ligt een andere interessant museum, het Olive Oil Museum. Hier leer je alles over de geschiedenis van olijfolie, hoe het wordt gemaakt en waarvoor het wordt gebruikt.

Breng ook een bezoekje aan het Cabo de Gata Natural Park, een natuurgebied nabij Almeria. Het gebied kent een rijke flora en fauna en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 27°C en in januari gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Almeria

CheapTickets.nl helpt je het meest voordelige vliegticket naar Almeria te vinden. Ga naar de site van CheapTickets.nl en bekijk het aanbod vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Met CheapTickets.nl kun je altijd zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming vliegen, want wij bieden altijd de laagste tarieven. Je kunt direct profiteren van de meest recente aanbiedingen en beste deals door jouw vliegticket eenvoudig online te boeken!

Naar Almeria vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl