Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

La Coruna

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Overzicht La Coruna
Amsterdam-La Coruna

Vlieg voordelig naar La Coruna

La Coruna

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets La Coruña

La Coruña ligt aan de noordwestkust van Spanje en is één van de grootste steden van de regio Galicië. De stad ligt aan de Atlantische Oceaan en heeft, naast zon, zee- en strand, ook veel historische bezienswaardigheden en culturele attracties.

Historisch

In La Coruña is het contrast tussen oud en modern groot. In de historische binnenstad vind je veel terug van de geschiedenis van de stad. Enkele historische bezienswaardigheden zijn het 16e-eeuwse fort Castillo de San Antón, met daarin een archeologisch museum, en de Santa Maria del Campo kerk.

De oudste kerk van de stad is de 12e-eeuwse Kerk van Santiago. Wat je ook niet mag missen is een bezoek aan de oudste, nog werkende Romeinse vuurtoren. Deze ligt net buiten het centrum en is maar liefst tweeduizend jaar oud!

Modern

Het Plaza de Maria Pita scheidt het oude en nieuwe gedeelte van de stad. In het moderne centrum, bij de stranden en de haven, vind je winkels, warenhuizen en luxe boetieks. Maar er zijn ook markten, waar allerlei traditionele goederen, zoals aardewerk en andere mooie souvenirs, te koop zijn.

Voor diegene die op zoek zijn naar een stukje ruige en groene natuur, is de Costa de la Muerte een aanrader. Deze lange kuststrook, die zich uitstrekt van La Coruña tot kaap Finisterre dankt haar naam aan het grote aantal schepen, die voor de kust zijn gezonken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer ligt de temperatuur tussen de 16°C en 32 °C en in de winter tussen de 0°C en 8°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket La Coruña

Op CheapTickets.nl vind je altijd de laagste tarieven voor vluchten naar La Coruña. Je kunt jouw vliegticket direct online regelen, zodat je op ieder moment kunt profiteren van de beste aanbiedingen.

Online een vlucht boeken is snel, eenvoudig en goedkoop. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met CheapTickets.nl en wij zorgen dat je met het meest voordelige vliegticket naar La Coruña of een andere vakantiebestemming kunt vliegen!

Naar La Coruna vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl