Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Lanzarote

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Lanzarote in 't kort
Amsterdam-Lanzarote
Fly-Drive

Vlieg voordelig naar Lanzarote

Lanzarote

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Lanzarote

Het eiland Lanzarote is het meest vulkanische eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt daarom ook wel ‘de zwarte parel van de Canarische Eilanden’ genoemd. Er zijn werkelijk prachtige stranden voor de zonaanbidder. De architect César Manrique heeft ervoor gezorgd dat het eiland een artistiek tintje heeft gekregen. De hotels en appartementen mogen niet hoger zijn dan drie verdiepingen en de raamkozijnen moeten verplicht in de kleuren blauw of groen geschilderd worden.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Lanzarote zijn zeker een bezoekje waard:

Nationaal Park Timanfaya
Het Parque Nacional de Timanfaya is de grootste toeristische trekpleister van Lanzarote. Het vulkanische landschap wordt afgewisseld met zoutpannen en prachtige stranden.

Cueva de los Verdes
Neem een rondleiding door De Groene Grotten, die overigens niet groen zijn, maar vroeger in het bezit waren van de familie Verdes. Dit kilometerslange grottenstelsel is ontstaan uit lava en zee, en is zeker een must-see!

Rancho Texas Park
Het Rancho Texas Lanzarote Park is een dierentuin in de toeristische badplaats Puerto del Carmen. Het is ingericht met een Texaans-Amerikaans accent, aangezien kolonisten uit Lanzarote San Antonio in Texas hebben opgericht.

Stranden
Lanzarote heeft een aantal paradijselijk witte stranden, maar ook vulkanische zandstranden. De Papagayo stranden zijn de mooiste stranden van het eiland. Deze fijne, goudgele stranden liggen aan de Playa de los Colorades en Playa Mujeres. De stranden zijn voorzien van verschillende watersportmogelijkheden.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 24˚C en in de winter ongeveer 17˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Spaans, en in de toeristische gebieden vaak ook Engels en Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar Lanzarote. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Lanzarote leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Lanzarote

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lanzarote? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Lanzarote vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl