“Valencia is zoals Barcelona vijftien jaar geleden”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Valencia

Valencia is het nieuwe Barcelona en laat je niet in de steek als het om historie en gezelligheid gaat. Het is de op drie na grootste stad van Spanje en neemt al ware sterallures aan. Lees hier wat de stad jou te bieden heeft.

Wat te doen in Valencia?

Valencia heeft een heel mooi oud stadscentrum waar je gerust een middag rond kunt dwalen. Bezoek de El Miguelete Kathedraal en ga terug in de tijd. Ben je een shopliefhebber? Ga dan naar de mainstream winkels in de Calle Colon of bezoek juist de iets kleinere winkeltjes in Barrio del Carmen. Van al die sightseeings krijg je honger. Maak een pitstop bij de Mercat Central. Dit is een overdekte markt met allemaal Spaanse lekkernijen. Laat je verrassen en neem Spaanse ham of proef de lokale amandelmelk. Op citytrip naar Valencia met kinderen? Bezoek dan het City of Arts and Sciences. Hier kunnen de kids van alles testen en uitproberen. Tip: ga ’s avonds, dan reflecteert het licht op de moderne gebouwen mooi in het water.
Meer to do's in Valencia >>

Evenementen in Valencia

Er zijn in Valencia een aantal evenementen die je kunt bezoeken. Deze evenementen zijn voornamelijk in de zomerperiode. Ga in juli naar Valencia en beleef de Feria de Julio. De hele maand juli zijn er festiviteiten, voorstellingen en muziek in de stad. Breng een bezoekje aan het Festival del Viento als je van vliegeren houdt. Dit is een tweedaags festival waar vliegeraars van over de hele wereld naartoe komen om een wedstrijd te spelen. Dit festival wordt op het strand gevierd, dus kijk je ogen uit met het zand tussen je tenen.
Bekijk alle evenementen in Valencia >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 29˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 13˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar Valencia. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Valencia leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegtickets Valencia

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Valencia? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Valencia

Zoek je goedkope vliegtickets naar Valencia in Spanje? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Valencia.