Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Denemarken

Karup

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Karup

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Karup

Karup ligt in Midden-Jutland, in de gemeente Viborg, en heeft een eigen vliegveld. De stad was eeuwen geleden een belangrijke plaats voor pelgrims, die er de Heilige Bron bezochten. Karup is ook een goed startpunt voor het verkennen van grote Deense steden in de regio, waaronder Viborg.

Bezienswaardigheden

Karup heeft niet meer dan 6700 inwoners. Dit oude stadje is dan ook vooral bekend van de pelgrims, die in de Middeleeuwen naar de stad reisden voor het water uit de Heilige Bron. Dit bronwater zou genezende krachten bezitten. Een gedenksteen bij de bron herinnert nog aan die vele pelgrims, die dachten hier genezen te worden van hun klachten en kwalen.

Steden

Voor culturele en historische attracties kunt u Viborg bezoeken. Populair zijn de 12e-eeuwse Kathedraal, het Regionale Museum en het Skovgaard Museum. Een andere grote plaats vlakbij Karup is Herning. Deze stad is bekend van het Messecenter (concerthal) het Kunstmuseum en de unieke sculptuur ‘Elia’ van de beeldhouwer Ingvar Cronhammer.

Het landschap van Karup kenmerkt zich door bossen, heide, heuvels en meren. De omgeving kent veel wandelroutes en is ook ideaal om te fietsen. Er zijn ook verschillende wateractiviteiten te doen zoals vissen, kanoën en zeilen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 15,4°C en in januari ongeveer -2°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Deense Kroon.
  • Taal: de officiële taal is het Deens.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Karup

De leukste aanbiedingen naar Karup zijn iedere dag te vinden op CheapTickets.nl. Sterker nog: u kunt op de website 24 uur per dag en 7 dagen per week de voordeligste vluchten naar vele leuke bestemmingen online boeken!

Door gebruik te maken van het meest voordelige aanbod op CheapTickets.nl kunt u goedkoop vliegen naar vele leuke steden in de wereld. Op de website vindt u ook hotelovernachtingen en huurauto’s tegen de scherpste prijzen!

Naar Karup vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Denemarken

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl