Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Denemarken

Aalborg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Aalborg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Aalborg

Aalborg is een havenstad en ligt in het noorden van Denemarken. Vooral op cultureel en historische gebied is er veel te beleven. Maar er zijn ook mooie zandstranden, een dierenpark en een pretpark te vinden.

Historisch centrum

In de oude binnenstad van Aalborg bevinden zich oude gebouwen en musea die nog herinneren aan de lange geschiedenis van de stad. Zoals St. Budolfi Kerk, die in de 14e eeuw in gotische stijl werd gebouwd. Indrukwekkend is ook het Jens Bangs Stenhus, een herenhuis, dat in de 17e eeuw werd gebouwd door de destijds rijkste man van Denemarken.

Eén van de populairste attracties is Den Gamle By, een openluchtmuseum met historische huizen, tuinen, winkels en nog veel meer!

Musea

Een andere manier om kennis te maken met de geschiedenis van de stad is het Moesgård Museum dat vele archeologisch vondsten uit de prehistorie tentoonstelt. Een ander interessant museum is het ARoS, één van de grootste kunstmusea in Noord-Europa. Het museum wordt niet alleen erg gewaardeerd vanwege haar internationale collectie, maar ook door de architectuur van het gebouw zelf.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is het gemiddeld 19°C en in de winter is het er gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Deense kroon (DKR).
  • Taal: de officiële taal is het Deens.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Aalborg

Een voordelige vakantie naar Aalborg begint met het goedkoopste vliegticket. Op CheapTickets.nl kun je direct profiteren van de meest lage tarieven voor vluchten naar bestemmingen over de gehele wereld. Je kunt jouw vlucht heel eenvoudig en snel online regelen, waardoor je gebruik kunt maken van de aanbiedingen en altijd zo goedkoop mogelijk kunt vliegen.

Naar Aalborg vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Denemarken

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl