“Vanuit Innsbruck ben je zo in de Alpen”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Innsbruck

Innsbruck, de hoofdstad van de staat Tirol, is behalve een populaire wintersportbestemming ook geliefd als zomerlocatie. Boek jouw tickets op CheapTickets.nl en vlieg je er voordelig naartoe! Wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Innsbruck zijn zeker een bezoekje waard:

Schloss Ambras
Het schitterende paleis Schloss Ambras torent hoog boven Innsbruck uit en is zowel van de buiten- als de binnenkant zeer indrukwekkend. Binnen in het paleis kun je genieten van de meest uiteenlopende kunstwerken.

Het Gouden Dak
Aan de Herzog-Friedrich-Straße in Innsbruck ligt het beroemde symbool van de stad, het Gouden Dak. Tegenwoordig is hier het museum Goldenes Dachl gevestigd. Dit museum geeft inkijk in de middeleeuwse geschiedenis van Innsbruck.

Tiroler Volkskunstmuseum
Wil je meer te weten komen over het leven in de geschiedenis van Tirol? Dan geeft het Tiroler Volkskunstmuseum jou een unieke inkijk. Verschillende soorten klederdracht, meubels, kunst en werktuigen zijn in dit museum onder andere te bezichtigen.

Dom van Innsbruck
De Dom van Innsbruck is een zeer fraaie kathedraal, die je zeker een keer gezien moet hebben. Er is veel marmer gebruikt en er zijn schitterende ornamenten.

Stadstoren Innsbruck
Beklim de 51 meter hoge Stadstoren en geniet van een prachtig uitzicht over Innbruck en haar prachtige omliggende berglandschap.

Insbruck als ultieme wintersportbestemming
Gemütlichkeit, sneeuwzekerheid, uitgestrekte pistes en een gezellige après-ski. Het zijn deze wintersportbegrippen die helemaal van toepassing zijn op Innsbruck. In 1964 en 1976 was Innsbruck gastheer voor de Olympische Winterspelen. Dit heeft geresulteerd in prachtige wintersportfaciliteiten die vandaag de dag nog steeds aanwezig zijn. Bezoek bijvoorbeeld Olympic Skiworld, een walhalla voor snowboarders.

Insbruck als heerlijke zomerbestemming
Ook in de zomer biedt Innsbruck voor ieder wat wils. De stad, die ruim 800 jaar geleden werd gesticht, staat bekend om haar typische steegjes en barokke sfeer. En de omgeving leent zich perfect voor heerlijke, lange wandelingen. Het glooiende, groene heuvellandschap van de Oostenrijkse Alpen brengt je rust en sereniteit.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: wintersportklimaat, aangenaam in de zomer
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil
  • Munteenheid: de euro
  • Taal: Duits
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Innsbruck. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Innsbruck leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Innsbruck

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Innsbruck? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Innsbruck

Zoek je goedkope vliegtickets naar Innsbruck in Oostenrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Innsbruck.

Andere vluchten naar Oostenrijk