Aan het laden...
Een moment a.u.b.

België

Antwerpen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Antwerpen

Antwerpen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Antwerpen

Provinciehoofdstad Antwerpen ligt aan de rivier de Schelde, in het westen van België. Antwerpen staat international bekend als modestad en is met zijn grote winkelaanbod en rijke culturele en religieuze verleden een hele veelzijdige stad.

Prachtige wijken

Antwerpen is een echte wereldstad, waar het bruist van de activiteiten. De stad heeft vele historische gebouwen zoals kerken, kloosters en abdijen. In het oude centrum bijvoorbeeld vind je de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Grote Markt met het oude gemeentehuis.

Antwerpen heeft hiernaast nog veel meer plaatsen waar je zeker geweest moet zijn. Ook de Joodse wijk, de Chinese wijk en de haven mag je niet overslaan. En ook de wijk ‘Het Zuid’ is met zijn hippe winkels en vele interessante musea erg populair.

Attracties

Antwerpen is een echte stad voor museumliefhebbers. Loop eens binnen bij het Fotomuseum, het Koninklijk Museum voor de Schone Kunsten of een ander vooraanstaand museum. Ook shopaholics komen in Antwerpen aan hun trekken. De stad is met zijn unieke winkels, exclusieve boetieks en warenhuizen een echt winkelparadijs!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 18°C en in januari ongeveer 3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro (EUR).
  • Taal: de officiële talen zijn het Nederlands, het Frans en het Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Antwerpen

Een leuke weekendtrip naar een wereldstad maken? Vlieg dan razendsnel naar het bruisende Antwerpen, een stad die dag en nacht leeft! Op CheapTickets.nl kun je eenvoudig een selectie maken van de meest voordelige vliegtickets, zodat je altijd heel aantrekkelijk kunt reizen.

Met CheapTickets.nl kun je ook naar vele andere hippe bestemmingen vliegen. Profiteer direct van de meest aantrekkelijk deals voor vluchten en compleet verzorgde vakanties en boek jouw vliegreis gemakkelijk online op de website.

Naar Antwerpen vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar België

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl