Aan het laden...
Een moment a.u.b.

België

Charleroi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Charleroi

Charleroi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Charleroi

Charleroi wordt vaak afgeschilderd als een grauwe, grijze stad. Maar pas wanneer je Charleroi écht leert kennen, ontdek je de charmes van de stad. Charleroi is ontstaan uit een kleine kern en vele voorsteden. Breng zeker een bezoek aan de voorsteden, bijvoorbeeld Damprémy. Bezoek bijvoorbeeld het kerkhofje in Damprémy. De tijd lijkt hier wel stil te blijven staan. Zeker een aparte ervaring. Voor een vrolijker gevoel bezoek je bijvoorbeeld het stadje Thuin en Binche. Overigens zijn de ruïnes in Aulne schitterend. Maar vergeet zeker de gezellige winkelstraten en de grote gezellige pleinen niet. Het plein ‘Place Charles 15’ mag je met zijn Kathedraal St Christophe, het stadhuis en Belfort zeker niet te missen.

Musea in Charleroi

Wanneer je in Charleroi bent, zullen de vele musea je opvallen De leukste musea op een rijtje:

 • Bois Du Cazier
  Dit is een oude mijn in Marcinelle. In 1956 heeft hier een verschrikkelijke ramp plaatsgevonden. In het museum vind je allerlei documenten over deze ramp. Daarnaast vertelt het museum jou ook meer over de mijnbouw in het algemeen. Een deel van deze gebouwen is toegangbaar voor toeristen, zo kun je zelf eens een kijkje gaan nemen.
 • Museum van Mariemont
  In het museum en de museumtuin vind en regelmatig exposities plaats.
 • voor fotografie en Schone kunsten
  Bekijk de werken van Waalse kunstenaars!
 • van Seneffe
  In dit mooie kasteel tref je schitterende collectie van goud- en edelsmeedkunst. Erg bijzonder is overigens dat in dit kasteel vaak ook evenementen en concerten gehouden worden.

Algemene reisinformatie

 • Temperatuur: vergelijkbaar klimaat met Nederland.
 • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
 • Munteenheid: de Euro.
 • Taal: Frans en Waals.
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Charleroi

Wil je een weekendje weg, een stedentrip of korte vakantie? Boek dan goedkoop vliegtickets naar Charleroi. Charleroi is echt een stad voor de ontdekkers onder ons. Goedkope vliegtickets naar Charleroi vind je snel en eenvoudig. Vul Charleroi als bestemming in, in het zoekvenster. Direct worden alle beschikbare vliegtickets naar Charleroi, van diverse luchtvaartmaatschappijen, getoond. Maak gebruik van de meeste recente aanbiedingen en boek goedkoop vliegtickets naar Charleroi in België.

Heb je een andere vakantiebestemming in gedachten, maar zoek je goedkope tickets met de beste reistijden? Wellicht kun je dan vertrekken vanuit Charleroi. Vul in het zoekvenster Charleroi in als vertrekplaats en vergelijk alle vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen. Maar vergelijk ook de mogelijke vertrekplaatsen.

Naar Charleroi vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar België

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl