Aan het laden...
Een moment a.u.b.

België

Brussel

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Brussel in 't kort
Amsterdam-Brussel

Vlieg voordelig naar Brussel

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en een belangrijke stad in Europa. De stad is cultureel, bruisend, modern, maar heeft ook heel veel historie om te ontdekken. Het is een stad die zich constant aan het ontwikkelen is. Kunst, muziek en theater zijn populair en eigentijds. Ontdek Brussel zelf!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Brussel zijn zeker een bezoekje waard:

Manneken Pis
Het symbool van Brussel is Manneken Pis. Iedereen kent het kleine, bronzen ventje wel, omdat hij ook in Nederland vaak afgebeeld wordt. Het mannetje is maar 61 centimeter groot en wordt regelmatig aangekleed in grappige kostuums.

Grote Markt
Het historische middelpunt van Brussel is de Grote Markt. Hier vind je het oudste gebouw van de stad, het grote Stadhuis. Het plein is gezellig en altijd druk met mensen. Je vindt er alles wat typisch is voor Brussel: van heerlijke wafels en bonbons tot fleurige bloemenmarkten.

Marollen
De wijk Marollen is een oude wijk in Brussels, net buiten het centrum van de stad. Het is één van de oudste delen van de stad. Vroeger werden melaatsen naar dit stadsdeel verbannen. Tegenwoordig is het een hippe wijk met authentieke winkeltjes, leuke gevels en de bekende vlooienmarkt bij het Place de Balle.

Les Galeries Royales Saint-Hubert
Voor shopfanaten is Brussel een hemelse plek. De stad zit boordevol met leuke winkels, schattige boetiekjes en luxe speciaalzaken. Er zijn maar liefst 139 winkelgebieden! In de grote Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen voel je je als een prins of prinses. De galerij doet niet onder voor de Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan.

Praktische info

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 19°C en in de winter 3°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: In heel België kun je met de euro betalen.
  • Taal: Het Nederlands en het Frans. Oorspronkelijk: een Brabants dialect.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Brussel.

Vliegticket Brussel

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brussel? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Brussel vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar België

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl