België: het land voor bourgondiërs!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets België

België is het land van verukkelijke chocolade, Luijkse wafels en Vlaamse frieten. Een reis naar dit bourgondische land is dus niet compleet zonder een paar kilo aan te komen, wees voorbereid! Ook de bieren mag je zeker niet overslaan. Ontdek de bruisende steden als Brussel en Antwerpen, maar ook bijvoorbeeld het kleine Brugge en het prachtige zuiden van het land. Zodra je richting de Ardennen gaat kom je kastelen, grotten en prachtige groene bossen tegen. Ga België ontdekken!

Populairste bestemmingen België

Auto huren in België?

België is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute voor je uit:

Meer vliegtickets naar België

Check jouw beste deals voor vliegtickets naar België.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar België

Zoek je goedkope vliegtickets naar België? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar België.

Goedkope vliegtickets boeken naar België

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar België? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar België vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.