“Modern en mooi Zürich zal je zeker verrassen”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Zürich

Zürich is één van de belangrijkste financiële steden ter wereld. Alle belangrijke banken hebben hier wel een vestiging en tevens is het een belangrijk centrum voor de wereldwijde goudhandel. Maar er is nog veel meer te bewonderen in deze hoofdstad! Op CheapTickets.nl boek je razendsnel jouw Zürich vliegticket.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden zijn zeker een bezoekje waard:

Augustinergasse
Het oudste deel van Zürich vind je in de Augustinergasse, een Middeleeuwse straat. De straat ligt midden in het historische centrum en is echt een plaatje! Een wandeling moet je hier zeker maken, één en al gezelligheid en leuke winkeltjes!

Bahnhofstrasse
Deze drukke straat zal je zeker een keer zien tijdens je verblijf in Zürich. Het is een belangrijke winkelstraat, met vooral duurdere winkels en merken, en het is een belangrijk openbaar vervoerskruispunt.

China Garden
Deze prachtige Chinese tuinen waren een cadeau van de zusterstad van Zürich, Kunming in China. Dichterbij komt China niet, dus een bezoekje aan deze tuinen is een must als je niet binnenkort naar China gaat.

Fraumünster
In het oude centrum van de stad staat de Fraumünster, een prachtige kerk uit de 13e eeuw. Vooral de glas-in-lood ramen van de kerk zijn erg mooi! De toren van de kerk steekt hoog boven de stad uit, en kan je eigenlijk vanuit de hele stad zien!

Meer van Zürich
In het zuiden van de stad ligt het grote meer, vooral in de zomer een belangrijke ontmoetingsplaats. Je kunt hier heerlijk varen, zwemmen en andere sportieve activiteiten doen. Ook wordt er elk jaar een marathon zwemmen gehouden op het meer, een groot evenement!

Praktische info

  • Temperatuur: wisselvallig klimaat: koude winters, warmere maar natte zomers
  • Tijdsverschil: geen
  • Munteenheid: Zwitserse Frank
  • Taal: geen verschil
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Zürich. Maar er zijn meerdere manieren! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf.

Vliegticket Zürich

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Zürich? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Zürich

Zoek je goedkope vliegtickets naar Zürich in Zwitserland? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Zürich.

Andere vluchten naar Zwitserland