Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Polen

Rzeszow

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Rzeszow

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Rzeszow

Rzeszow ligt in het zuidoosten van Polen en heeft ongeveer 170.000 inwoners. Rzeszow is de grootste stad van de provincie Podkarpackie en is met ongeveer 50.000 studenten een echte studentenstad.

Historie

Naast universiteiten en hogescholen heeft Rzeszow een aantal mooie historische bezienswaardigheden zoals monumenten, kerken, kloosters en pleinen. Bezienswaardige gebouwen zijn onder andere het prachtige 16e-eeuwse Stadhuis, het 17e-eeuwse Lubomirski Paleis en het Marktplein dat in het historische gedeelte van de stad ligt.

Rzeszow heeft uitstekende mogelijkheden om te shoppen. Wil je winkelen? Zoek dan het centrum op; hier bevinden zich de meeste winkels. Eén van de belangrijkste winkelstraten is de stad is 3-ego Maja. Ook het grote winkelcentrum Europa II wordt druk bezocht.

Cultuur

Ook op het gebied van cultuur valt genoeg te beleven. Rzeszow heeft musea, schouwburgen en festivals. Het Regionaal Museum in het Piaristenklooster schetst een goed beeld van de geschiedenis van de stad. En ook in het Etnografisch Museum kom je meer te weten over het verleden van Rzeszow.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 20°C en in de winter schommelt de temperatuur rond het vriespunt.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zloty.
  • Taal: de officiële taal is het Pools. Tweede taal is het Engels en/of het Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Rzeszow

CheapTickets.nl vergelijkt de prijzen zodat je altijd zo voordelig mogelijk naar Rzeszow kunt vliegen. Kijk op de website voor de voordeligste vliegtickets en boek jouw vliegreis direct online. CheapTickets.nl heeft ook altijd de voordeligste hotels, huurauto’s en vluchten naar vele andere populaire vakantiebestemmingen. Ook voor last-minute vliegen kun je terecht op CheapTickets.nl, want de website is 24 uur per dag en 7 dagen per week online.

Naar Rzeszow vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl