Vlieg voordelig naar Zagreb

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Zagreb

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en ligt in het noorden van het land. Er wonen ongeveer 800.000 mensen. Zagreb vormt het economische, bestuurlijke en culturele centrum van Kroatië. Wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Oud en Nieuw
De stad bestaat in principe uit twee delen, het Oude en het Nieuwe Zagreb. In het oude gedeelte vind je de historische gebouwen, zoals de Kathedraal van Zagreb.

Ban Jelacic Plein
Ook bekend is het Ban Jelacic Plein, de perfecte plaats voor een hapje en een drankje. Om het plein heen liggen allerlei restaurants, cafés en terrassen. Vanwege de centrale ligging worden hier regelmatig culturele evenementen georganiseerd.

Winkelen
Winkelen doe je in de winkelstraat Ilica. Deze straat is een aantal kilometer lang en je vindt er allerlei leuke boetieks en bekende winkelketens.

Musea
In Zagreb is veel te beleven op het gebied van cultuur. Je kunt er musea bezoeken zoals het Archeologisch Museum, het Mimara Museum en het Kroatische Museum voor Natuurwetenschappen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is 23°C en in de wintermaanden gemiddeld 1°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: De Kuna (1 euro is ongeveer 7,7 Kuna).
  • Taal: Kroatisch.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Zagreb. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Zagreb leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Zagreb

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Zagreb? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Zagreb

Zoek je goedkope vliegtickets naar Zagreb in Kroatië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Zagreb.

Andere vluchten naar Kroatië