Vlieg voordelig naar Kavala

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Kavála

In en rondom Kavála zijn leuke bezienswaardigheden voor tijdens jouw vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het archeologisch museum of het folkloristisch museum. Neem een kijkje in de mooie haven en bezoek de vuurtoren. Daarnaast kun je twee aquaducten bezoeken. Het Romeins aquaduct of het Kamares. Deze laatste ligt midden in Kavála en functioneerde vroeger als wateraanvoer naar het kasteel. Het kasteel is het fort op de stadsheuvel ‘Panagia’. Deze kun je ook bekijken. Geen zin in uitstapjes? Ga dan lekker genieten en relaxen aan het strand.

Het nachtleven in Kavála

Ben je een avondmens? Boek dan gerust een goedkoop vliegticket naar Kavála in Griekenland. Griekenland staat namelijk bekend om zijn nachtleven. Grieken eten van nature ’s avonds laat. Voor 20.00uur komt het avondeten niet op tafel bij de Grieken. Dit geldt overigens ook voor de kinderen. Ook de kleintjes eten pas ’s avonds laat. Grieken houden ook erg van lang eten en lekker natafelen. Na het eten, zo rond een uur of elf, beginnen de bars vol te lopen. Grieken houden overigens ook echt van muziek!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: milde winters met gemiddeld zo’n 14°C en warme zomers met temperaturen boven de 30°C.
  • Tijdsverschil: 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Grieks.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Kavála

Boek direct zelf een goedkoop ticket naar Kavála via CheapTickets.nl. Vul Kavála als bestemming in op het zoekscherm. Hierna worden alle beschikbare tickets, van diverse luchtvaartmaatschappijen, getoond. Door online te boeken profiteer je van de meest recente aanbiedingen en prijzen. Jij bepaalt zelf met welke maatschappij je vliegt!

Boek eenvoudig en snel jouw vliegtickets naar Kavála!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kavála

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kavála in Griekenland? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kavála.