“Het authentieke Athene barst van de cultuur”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Athene

De oudste metropool en hoofdstad van Griekenland: Athene. Een bijzondere stad vol historie, eeuwenoude bouwwerken, heerlijk eten en natuurlijk de Olympische spelen. Want dat Athene bekend staan om de rijke geschiedenis is bij velen bekend. Bovendien maken de gezellige wijken, leuke uitgaansgelegenheden en de ligging aan zee Athene een perfecte stedentrip of begin van een rondreis door Griekenland.

Wat te doen in Athene?

Één ding valt niet over het hoofd te zien wanneer je in Athene bent: de Akropolis. Dit is een berg midden in Athene. De berg staat vol met ruïnes uit de Oudheid. De meest bekende bezienswaardigheid is het Pantheon. Een enorme zuilentempel gebouwd op de 165 meter hoge berg om de godin Pallas Athena te eren. Aan de voet van de Akropolis ligt Pláka, een van de leukste wijken van Athene. Ook leuk om te bezoeken is het Nationaal Historisch Museum.
Meer to do's in Athene >>

Evenementen in Athene

Wanneer je van folklore houdt ben je in Athene, in de zomermaanden, op de juiste plek. Dan zijn er namelijk elke dag (behalve op maandag) optredens met eeuwenoude Griekse liederen en dans in traditionele klederdracht.
Bekijk alle evenementen in Athene >>

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar door aangenaam, mediterraan klimaat.
  • Tijdsverschil: in Athene is het 1 uur later.
  • Munteenheid: de Euro.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Athene. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Athene leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Athene

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Athene? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Athene

Zoek je goedkope vliegtickets naar Athene in Griekenland? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Athene.