Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Luxemburg

Luxemburg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Luxemburg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Luxemburg Stad

Luxemburg is met zo’n 84.000 inwoners de hoofdstad van het gelijknamige land Luxemburg. De stad is klein, maar ook rijk: veel grote gebouwen zoals internationale banken zijn daar het bewijs van.

Attracties

Bezienswaardigheden in Luxemburg die iets vertellen over de geschiedenis en cultuur van de stad zijn de Bock-Kazemattes vestingmuur en de Ponte Adolphe (Adolfsbrug). Ook zijn er een aantal mooie kerken waaronder de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de St. Michielskerk en de Cathédrale Notre Dame.

Een andere manier om meer over het verleden van de stad te weten te komen zijn de verschillende musea. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Luxemburgs Historisch Natuur Museum en het Mudam Museum.

Centrum

Of wandel gewoon even rond in het historisch centrum van Luxemburg. De stad is erg ‘groen’ en heeft allerlei leuke terrasjes en cafés. Ook zijn er genoeg winkelstraten, waar alle bekende merken te koop zijn. Daarnaast heeft de stad ook een divers aanbod restaurants en disco’s.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 17°C en in januari ongeveer 1°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: het Frans, het Duits en het Luxemburgs zijn de officiële talen.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Luxemburg Stad

Ontdek de mooiste plekjes van Luxemburg en vlieg met CheapTickets.nl heel goedkoop naar deze leuke stad. CheapTickets.nl heeft de beste deals voor vluchten en compleet verzorgde vakanties bij elkaar verzameld. Vergelijk de tarieven op de website en boek razendsnel een goedkoop vliegticket naar de stad van jouw keuze.

Op CheapTickets.nl vind je ook voordelige tarieven voor hotelovernachtingen en huurauto’s. Bekijk snel het meest recente aanbod en maak direct gebruik van de allerleukste aanbiedingen!

Naar Luxemburg vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Luxemburg

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl