Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zweden

Norrkoping

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Norrkoping

Norrkoping

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Norrköping

Norrköping ligt in het zuidoosten van Zweden en is de belangrijkste stad in de gelijknamige gemeente. De stad is vooral populair vanwege de ontspannen sfeer en de leuke historische en natuurlijke attracties.

Grote dierentuin

Norrköping heeft één van de grootste toeristische attracties in de regio: het Kolmårdens Djurpark. Deze grote dierentuin is bekend vanwege zijn dolfijnenshows. Naast een grote verzameling dieren zijn er diverse speeltuinen en restaurants te vinden. Ook kun je met een auto door het safaripark met leeuwen, zebra’s en andere wilde dieren rijden.

Bezienswaardigheden

Norrköping heeft ook een leuk aanbod winkels, markten, restaurants en cafés. En er zijn mooie bezienswaardigheden zoals 18e-eeuwse Stadstoren, het symbool van de stad. Andere bekende gebouwen zijn het Lövstad Kasteel en de Östra Eneby Kerk. In het Stedelijk Museum kom je veel te weten over de industriële geschiedenis van de stad.

Een andere trekpleister is de natuur rondom Norrköping. De stad heeft veel parken, waaronder het Karl Johan Park. Hier is een unieke tuin te zien met meer dan 25.000 cactussen. Deze zijn allemaal in verschillende patronen gelegd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 17°C en in januari ongeveer -3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zweedse Kroon.
  • Taal: de officiële taal is het Zweeds, maar er wordt ook Samisch, Fins en Roma gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Norrköping

De meest recente tarieven voor vliegtickets en complete vliegvakanties zijn dag en nacht te vinden op CheapTickets.nl. Op die manier kun je altijd voordelig reizen; ook als je
lastminute wilt vliegen profiteer je van de beste aanbiedingen!

Omdat de beste tarieven online op de website zijn verzameld, kun je razendsnel een voordelig vliegticket reserveren. De website is actueel, zodat je direct op de hoogste bent van de beste deals voor vluchten naar Norrköping en andere vakantiebestemmingen.

Naar Norrkoping vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl