Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zweden

Malmo

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Malmo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Malmö

Malmö heeft veel parken en pleinen waar je heerlijk tot rust kunt komen of waar je juist kunt genieten van de voorbijgangers en gezelligheid. Breng een bezoek aan Kungsparken, Slottsparken of Pildammsparken. Het Stortorget is het plein in het oude stadsgedeelte. Hier staat het Raadhuis. Dit gebouw stamt uit 1546. Het Lilla Torg is een kleiner plein waaraan nog meer oude gebouwen, restaurants en cafés gevestigd zijn. Naast het Raadhuis vind je in Malmö nog meer oude gebouwen. Bijvoorbeeld het kasteel Malmöhus. Dit is gebouwd in 1434 en wordt inmiddels gebruikt als museum. Ook de Sankt Petri Kyrka is zeker een bezoekje waard. Even lekker ontspannen? Dat kan op het strand van Malmö of in het winkelcentrum Triangeln.

Eten en drinken

Zweden heeft een eenvoudig en praktisch ingerichte keuken. De hoofdingrediënten zijn voornamelijk aardappelen, vis en wild. Echt traditionele gerechten zijn smörgåsbord en surströmming. Smörgåsbord is een buffet van gerookte zalm, haring en allerlei vleesgerechten waaronder natuurlijk de Zweedse gehaktballetjes. Surströmming is gefermenteerde haring. Deze haring zit in blik. Het blik gaat bol staan omdat er tijdens het rottingsproces veel gassen vrij komen. Daarom wordt geadviseerd het blik altijd buiten open te maken. Alcoholische dranken zijn in Zweden nog steeds erg duur. Toch staat Zweden bekend om zijn Absolut Vodka. Wanneer je vliegtickets naar Malmö boekt moet je tijdens jouw vakantie echt de specialiteiten van het land eens proeven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gematigd zeeklimaat met zomers waarin het gemiddeld 20°C is en in de winter de temperatuur net onder het vriespunt ligt.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: Zweedse Kroon.
  • Taal: Zweeds.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Malmö

De meest goedkope vliegtickets naar Malmö vind je via Cheaptickets.nl. Vul Malmö in als bestemming in het zoekvenster. Geef aan wanneer je heen en terug wilt vliegen. Je krijgt van Cheaptickets.nl een compleet overzicht van alle beschikbare vliegtickets voor die data van verschillende vliegmaatschappijen. Vergelijk zelf de prijzen en boek online de meest goedkope vliegtickets naar Malmö in Zweden.

Naar Malmo vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl