Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Noorwegen

Svolvaer

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Svolvaer

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Svolvaer

Svolvaer is een klein dorpje met ongeveer 9400 inwoners en ligt op de Lofoten, een eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Het plaatsje is vooral populair vanwege de mooie ligging aan zee en tussen meren, bergen en fjorden.

Geitenberg

Van de vele bergen in de omgeving van Svolvaer is de 569 meter hoge Svolværgeita, ofwel ‘Geitenberg’, het meest bijzonder. De berg wordt beschouwd als het symbool van de stad en valt vooral op door twee opmerkelijke hoorns.

Ook in cultureel opzicht is Svolvaer een leuke bestemming. Een interessante bezienswaardigheid voor iedereen die van geschiedenis en cultuur houdt is het Viking Museum, vlakbij Svolvaer. Hier kunt u een interessante verzameling kunstobjecten zien.

Natuur en sport

Svolvaer ligt in een prachtige omgeving met ongerepte natuur en trekt om die reden veel toeristen aan die van natuur en buitensport houden. Voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie, zijn er allerlei mogelijkheden zoals klimmen, wandelen en fietsen. Geïnteresseerd in het lokale marine leven? Ga dan eens naar het Lofoten Aquarium!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 13,9°C en in januari gemiddeld 1,8°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Noorse Kroon (NOK).
  • Taal: de officiële taal is het Noors.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Svolvaer

Wilt u voor de laagst mogelijke tarieven naar Svolvaer vliegen? Kijk dan op CheapTickets.nl. Wij vergelijken voor u alle vliegtarieven, zodat u altijd zo goedkoop mogelijk op reis kunt. Op de website zijn vluchten naar bestemmingen over de hele wereld te vinden.

Hebt u het meest voordelige vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming op CheapTickets.nl gevonden? Boekt u dit ticket dan direct online in een aantal eenvoudige stappen!

Naar Svolvaer vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl