“Het stoere Oslo is verbløffend veelzijdig”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Oslo

Oslo is één van de grootste hoofdsteden ter wereld maar heeft nog geen 600.000 inwoners. Deze Scandinavische stad kent twee kanten: alternatief & trendy en cultuur & natuur. Gelegen tussen de beboste heuvels en het bekende Oslofjord geeft Oslo een unieke aanblik. Verder is Oslo niet alleen de hoofdstad van Noorwegen maar ook de muzikale hoofdstad van Europa. Deze stad heeft de beste festivals en live-concerten met daarnaast een bruisend nachtleven.

Wat te doen in Oslo?

Met vijf stadsparken, ruim 50 musea, meer dan 20 clubs en nóg meer horecagelegenheden is er genoeg te doen in Oslo. De hoofdstad van Noorwegen heeft ook hippe buurten als Grünerløkka en Aker Brygge waar je eindeloos rond kunt dwalen.
Meer to do's in Oslo >>

Evenementen in Oslo

De Noren zijn levensgenieters en dat zie je aan de vele evenementen die Oslo rijk is. Van belangrijke evenementen zoals de uitreiking van de Nobelprijs Voor de Vrede tot Oya, het grootste muziekevenement van Noorwegen.
Bekijk alle evenementen in Oslo >>

Praktische info

  • Temperatuur: van november tot en met februari kan het gemiddeld -1°C zijn. De natste maanden zijn van juni tot en met december. Juli is de warmste maand met een gemiddelde temperatuur van 20°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Noorse kroon (NOK).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Oslo. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Oslo leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Oslo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Oslo? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of een huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Oslo

Zoek je goedkope vliegtickets naar Oslo in Noorwegen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Oslo.