Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Finland

Joensuu

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Joensuu

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Joensuu

Joensuu ligt in het zuidoosten van Finland, in de provincie Oost-Finland. De stad is met ruim 72.000 inwoners de hoofdstad van de regio Noord-Karelië. Joensuu is door de grote Universiteit van Joensuu ook een echte universiteitsstad.

Musea en kunstgalerijen

Joensuu heeft een aardig cultureel aanbod met musea en galerijen. Benieuwd naar de Finse kunst? Bezoek dan het Kunstmuseum van Joensuu. Hier is een uiteenlopende collectie schilderijen en sculpturen uit verschillende eeuwen te vinden. Een goede kijk op de lokale geschiedenis en tradities krijgt u in het Museum van Noord-Karelië.

Als u van kunst houdt, kunt u ook een uitstapje maken naar het Retretti Art Centre in Punkaharju. Dit museum is met zijn grote verzameling nationale en internationale kunst één van de grootste in Finland.

Natuur en recreatie

Joensuu ligt in een omgeving met prachtige ongerepte natuur met bossen, meren en rivieren. Hierdoor is een heel scala aan activiteiten mogelijk. U kunt er paardrijden, vissen, zwemmen en nog veel meer! In de wintermaanden zijn er goede voorzieningen om te skiën, langlaufen en schaatsen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 12°C 22°C en in januari tussen de -9 en -2°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro (EUR).
  • Taal: de officiële talen zijn het Fins en het Zweeds.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Joensuu

Voordelige vliegtickets naar Joensuu en andere populaire steden zijn eenvoudig te vinden op CheapTickets.nl. Op de website zijn de laagste tarieven al op een rij gezet, waardoor u gemakkelijk een goedkope vlucht kunt boeken. CheapTickets.nl biedt zowel vluchten en hotelovernachtingen als compleet verzorgde vakanties aan. Vlieg ook voordelig en boek eenvoudig, in een paar stappen, de beste vliegreis naar keuze!

Naar Joensuu vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl