“Boeda vs. Pest: één stad, twee karakters”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Boedapest

Boedapest, een samensmelting van historische rijkdommen en moderne uitspattingen, verdeeld in twee stadsdelen: Boeda en Pest. Heuvelachtig Boeda wordt door de Donau gescheiden van het meer bruisende centrum Pest. De locals noemen de stad ook wel De Parel van het Oosten. En niet voor niets, want Boedapest is prachtig!

Wat te doen in Boedapest

De rijke cultuur, gastvrije bevolking en vele bezienswaardigheden maken de hoofdstad van Hongarije tot een toeristische trekpleister. Eenmaal in Boedapest kun je niet meer om de historische rijkdommen heen. Niet voor niets behoort de gehele binnenstad tot de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Vajdahunyadburcht, de Burcht van Boeda, de Széchenyibaden, het Hongaars parlementsgebouw: er zijn genoeg dingen te zien in de stad! Wist je dat Boedapest daarnaast de op één na oudste metro ter wereld heeft? Lijn 1 van de ondergrondse werd al in 1896 aangelegd en is met haar prachtig gedecoreerde station nog altijd even indrukwekkend.
Meer to do's op Boedapest >>

Evenementen in Boedapest

Boedapest bruist. En dat is terug te zien in de jaarlijks terugkerende evenementen. Neem in mei een kijkje op het Tabánfestival of ga in juli naar de Formule 1 Grand Prix. En wat dacht je van het wereldberoemde Sziget Festival?
Bekijk alle evenementen op Boedapest >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 25˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 5˚C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil tussen Amsterdam en Boedapest.
  • Munteenheid: de Forint. Zo is 250 Forint afgerond gelijk aan ongeveer 1 euro.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Boedapest. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Boedapest leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Boedapest

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boedapest? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Boedapest

Zoek je goedkope vliegtickets naar Boedapest in Hongarije? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Boedapest.

Andere vluchten naar Hongarije