Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Tsjechische Republiek

Ostrava

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ostrava

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Ostrava

Ostrava is een stad in het oosten van Tsjechië. De stad behoort met ongeveer 311.000 inwoners tot één van de grootste steden van het land.

Mijnmuseum

Eén van de populairste toeristische attracties is het OKD Mining Museum in de oude mijn van de Ostrava. Het is het grootste mijnmuseum van Tsjechië. Het museum schetst aan de hand van een aantal interessante tentoonstellingen de geschiedenis van de mijnbouw in Ostrava.

Ook leuk voor gezinnen met kinderen is de dierentuin van Ostrava. Hier leven vele verschillende soorten dieren waaronder de bedreigde Siberische Tijger, de Zuid-Amerikaanse tapir en de lynx.

Cultuur en historie

Ostrava is ideaal voor een cultureel dagje uit. Er zijn allerlei historische bezienswaardigheden zoals een 13e-eeuws kasteel en een kerk uit de 16e eeuw. Het oude stadhuis, in het historisch centrum van de stad is ook een echte aanrader. Een goed beeld van de geschiedenis van Ostrava krijgt u in het Ostrava Museum, het oudste museum van de stad.

Algemene informatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt in de zomer tussen de 18°C en 21°C en in de winter tussen de -5°C en -11°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Tsjechische kroon (koruna).
  • Taal: de officiële taal is het Tsjechisch. Ook wordt er Duits gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Ostrava

Naar Ostrava vliegen voor de laagste tarieven kan met CheapTickets.nl. Op de website kunt u in slechts enkele stappen eenvoudig en direct het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming online regelen. Naast vluchten worden er ook de beste deals gegeven voor hotels, huurauto’s en vliegvakanties. Kijk op CheapTickets.nl voor de laagste tarieven en profiteer direct nog van de meest recente aanbiedingen!

Naar Ostrava vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Tsjechische Republiek

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl