Vlieg voordelig van en naar Guarulhos Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Guarulhos Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Guarulhos Airport in 't kort

Guarulhos Airport is één van de grootste luchthavens van Brazilië en is de luchthaven São Paolo. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 25 kilometer ten zuidwesten van São Paolo. Je staat dus binnen ongeveer een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Guarulhos Airport

Parkeren op Guarulhos Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Guarulhos Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Guarulhos Airport >>

Airlines en bestemmingen van Guarulhos Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Alitalia en Turkish Airlines vliegen naar en vanaf Guarulhos Airport. Guarulhos Airport is een van de belangrijkste hubs van Brazilië en de grootste hub van TAM Airlines en Avianca Brazil. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Guarulhos Airport de drukste luchthaven van Latijns-Amerika. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Guarulhos Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland naar Latijns-Amerika.
Alles over de airlines en bestemmingen van Guarulhos Airport >>

Voorzieningen op Guarulhos Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Guarulhos naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Guarulhos Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice